iframe script issues

Get some feedback from your peers on Webdesign, HTML, Stylesheets and all things related!

Moderator: Moderators

iframe script issues

Postby Teaboy2 » Tue Oct 11, 2011 10:42 am

Hi I hope this is the right section to post this in.

Bascially whenever i use an iframe script in Ewisoft Website builder, it causes the software to stop responding for upto 20 secs when i start the software, safe a page, or create a new page and even when changing from html to view page. This is highly annoying as the only work around i have is to cut the script out and paste it to note pad, then make the changes i want to make without suffering the not responding issues and then copy the script back to its original place (the bottom of the template where the copyright statement is).

So my question is - Is this a known issue with the compatibility of the software and use of Iframe Scripts? If so then its needs to be looked at as alot of sites use iframe scripts now for advertising banners and such thinks as facebook buttons etc which are highly useful.
Teaboy2
 
Posts: 12
Joined: Mon May 23, 2011 8:23 pm

Re: iframe script issues

Postby vickijgarcia » Tue Oct 11, 2011 2:06 pm

I would suppose it depends on what the iframe is pulling from the Internet.
Can you please show me on your website?
Ewisoft Support and Forum Moderator
User avatar
vickijgarcia
Registered Customer
Registered Customer
 
Posts: 1052
Joined: Thu Nov 18, 2004 11:58 am


Return to Webdesign (HTML, CSS, Javascript, PHP, ASP and more)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron