A problem with the template maker

Discussion and help on Ewisoft Template Maker

Moderator: Moderators

A problem with the template maker

Postby nitrus1 » Wed Dec 08, 2004 8:58 am

hy
I have a problem with the template maker
I used at first and it worked I made some nice templates and I used them but now when I make a template when I put it inthe web Builder it only apears a blank page. Can someone help me?
I could publish some of the templates made before this problem in this forum :)
Please help me with this problem
User avatar
nitrus1
Registered Customer
Registered Customer
 
Posts: 117
Joined: Wed Dec 08, 2004 8:51 am
Location: Romania

Postby kelvin_g » Thu Dec 09, 2004 1:34 am

Hi,
We are glad to help. However we need to help you to identify the problem first. Is it a problem of the software, or a problem of the template (or HTML source files)?

1) If you make one old template (which you had made successfully) by "Template Maker" now, do you get the same result?
2) If you add the old .ewt (or .tpl) file to "Website Builder" software, do you get the same good result?

If you don't have these 2 problem, we guess that the problem is only for this special template. Then you can post the HTML source and other files in a .zip attachment in you post and we can see how to fix it.

Best regards,
Kelvin Gan
Technical Support of Ewisoft Co.
User avatar
kelvin_g
Registered Customer
Registered Customer
 
Posts: 389
Joined: Thu Aug 26, 2004 3:10 am

Postby nitrus1 » Thu Dec 09, 2004 8:58 am

Non of this resolves the problem. I tried another html document and the same result. I remad the same html document (wich before worked and again the same result :oops: ) I reinstaled the template maker and no result.
I dont know wat to do :roll:
User avatar
nitrus1
Registered Customer
Registered Customer
 
Posts: 117
Joined: Wed Dec 08, 2004 8:51 am
Location: Romania

Postby vickijgarcia » Thu Dec 09, 2004 10:17 am

If you like you can send it to me and I can have a look at it. I have created quite a few templates.

Vicki
vgarcia@compu-rx.com
User avatar
vickijgarcia
Registered Customer
Registered Customer
 
Posts: 1052
Joined: Thu Nov 18, 2004 11:58 am

Postby nitrus1 » Fri Dec 10, 2004 12:13 pm

I have resolved the problem. its something wrong with the template maker copyright section if I put the copyright the template goes wrong.
I'd like to share the templates I created May I?
User avatar
nitrus1
Registered Customer
Registered Customer
 
Posts: 117
Joined: Wed Dec 08, 2004 8:51 am
Location: Romania

Postby kelvin_g » Fri Dec 10, 2004 7:58 pm

nitrus1 wrote:I have resolved the problem. its something wrong with the template maker copyright section if I put the copyright the template goes wrong.

Glad you are out. We are working on the new version of Template Maker and hopefully this will not be a problem.

nitrus1 wrote:I'd like to share the templates I created May I?

Of course. You may post it in Free template forum, or Commercial template forum.
Kelvin Gan
Technical Support of Ewisoft Co.
User avatar
kelvin_g
Registered Customer
Registered Customer
 
Posts: 389
Joined: Thu Aug 26, 2004 3:10 am


Return to Template Maker Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron